74,99 

Opis

Olej kokosowy tłoczony na zimno, nierafinowany, o delikatnym zapachu orzechów kokosa. Pozwoli nadać naszym przysmakom nowy, nietuzinkowy smak i zapach poprzez swój świeży i soczysty kokosowy miąższ. Dzięki odporności na wysokie temperatury nadaje się do smażenia.

Zalety oleju z kokosa są wykorzystywane zarówno w sztuce kulinarnej jak i w kosmetyce. Idealny jako balsam do ciała, chroni przed promieniami UV, nawilża skórę. Jedna z najlepszych odżywek do włosów (nawilża, wzmacnia, zapobiega wypadaniu włosów, rozdwajaniu końcówek)

Informacje dodatkowe

Skład

olej z miąższu kokosa*. *produkt pochodzący z upraw ekologicznych, objęty certyfikatem kontroli ECOCERT F-32600